Звертайтесь до нас

Насос поверхневий Optima JET100A 1,1 кВт чавун 5350

Доступність: Є в наявності
Код товару: 000165865
Артикул: 000165865
Виробник: Optima

3356.00 грн.
Знайшли дешевше?

Короткий опис

Ми раді представити вам новинку - Насос поверхневий Optima JET100A 1,1 кВт чавун 5350від виробника Optima, який є одним з найкращих серед Поверхневі насоси , а тому продається у нашому інтернет-магазині. Цей товар відоми... Читати далі...


Бачимо Ви добре знаєтесь на вигідних покупках, адже Ваш вибір — найкращий, через те, що Ви обрали не просто товар — ви обрали Насос поверхневий Optima JET100A 1,1 кВт чавун 5350 з доставкою по всій Україні.

Це дуже цікавий продукт, який вже доступний у Хмельницькому з швидкою доставкою.

Ми раді представити вам новинку - Насос поверхневий Optima JET100A 1,1 кВт чавун 5350від виробника Optima, який є одним з найкращих серед Поверхневі насоси , а тому продається у нашому інтернет-магазині. Цей товар відомий своєю надзвичайною якістю та ідеально підходить для тих, хто шукає надійні Насоси.

Зверніть увагу, адже сьогодні доступний за ціною 3 356.00 грн.

дійсно сучасний і дуже доступний продукт - це реальна інвестиція в власний добробут та відчутне задоволення від використання. Він виготовлений з високоякісних матеріалів, що гарантують його довговічність та надійність.

В нашому інтернет магазині завжди доступні різні варіанти від Optima

У нас наявні різні варіанти цього продукту від Optima

Цей товар відповідає всім стандартам, це робить його ідеальним вибором, адже мудрі кажуть: "краще раз купити, ніж не купити і потім про це жалкувати"

Купуйте Насос поверхневий Optima JET100A 1,1 кВт чавун 5350 у Хмельницькому

Неймовірно, але сьогодні Насос поверхневий Optima JET100A 1,1 кВт чавун 5350 доступний за особливо вигідною ціною — всього лише 3356.00 грн.!

Купуючи зараз, ви отримаєте гарантовану якість, яка перевершить ваші очікування.

Тільки чесні ціни в інтернет магазині кращих цін - "АГРОТЕХНІКА"!

Завітайте до нас за адресою: м. Хмельницький, Проспект Миру 102/1, тут є виставковий майданчик, де Ви зможете ознайомитись з наявними товарами

У нашому асортименті тільки перевірені та якісні товари які можливо придбати з швидкою доставкою по Україні. Наше завдання - зробити ваші покупки максимально комфортними та вигідними. Ми гордимося тим, що можемо якісно і швидко обслуговувати клієнтів з усієї України та надавати їм найкращий сервіс.

Зробіть свій вибір в кілька кліків. Оберіть комфорт, оберіть якість. Оберіть Насос поверхневий Optima JET100A 1,1 кВт чавун 5350 в "АГРОТЕХНІКА".

Батьківщина бренду Німеччина
Виробник Optima
Висота всмоктування, м 9
Висота напору, м 45
Гарантія 24 місяці
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення
Захист від сухого ходу без захисту від сухого ходу
Кількість робочих коліс, шт 1
Колір Жовтий з чорним
Комплектація Насос; Інструкція; Гарантійний талон; Упаковка.
Країна виробник Польща//Китай
Макс. температура рідини, град 40
Максимальний тиск, атм 7.89
Матеріал корпуса Чавун
Матеріал робочого колеса Латунь
Напруга, В Однофазні 220 В
Обмін і повернення товару Обмін або повернення протягом 14 днів після покупки
Особливості Дифузор і ежектор - термопласт; Вал ротора виготовлений з нержавіючої сталі; Механічне ущільнення - кераміка і графіт; Тривалий режим роботи; Корпус електродвигуна охолоджується вентилятором; Опори вала ротора - шарикопідшипники, вільно доступні для обслуговування; Клас захисту - IP44; Напруга 230 В; Частота 50 Гц; Діаметр підключення - 1 дюйм; Максимальна температура рідини 40 градусів; Термозахисне реле вбудовано в двигун.
Потужність, кВт 1.1
Продуктивність, куб.м/год 3
Продуктивність, л/хв 50
Тип насоса Струменевий

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду
Рекомендовані товари

Теги: придбати, ціна, новий, доставка, Насос поверхневий Optima JET100A 1, 1 кВт чавун 5350, Поверхневі насоси, купити, Optima, в Україні

Модули для Opencart