Звертайтесь до нас

Насос дренажний VOLKS pumpe QDX8-30 1,5 кВт 15477

Доступність: Нет в наличии
Код товару: 000166063
Артикул: 000166063
Виробник: VOLKS

3304.00 грн.
Знайшли дешевше?

Короткий опис

Ми раді представити вам новинку - Насос дренажний VOLKS pumpe QDX8-30 1,5 кВт 15477від виробника VOLKS, який є одним з найкращих серед Дренажні насоси , а тому продається у нашому інтернет-магазині. Цей товар відомий сво... Читати далі...


Бачимо Ви добре знаєтесь на вигідних покупках, адже Ваш вибір — найкращий, через те, що Ви обрали не просто товар — ви обрали Насос дренажний VOLKS pumpe QDX8-30 1,5 кВт 15477 з доставкою по всій Україні.

Це дуже цікавий продукт, який вже доступний у Хмельницькому з швидкою доставкою.

Ми раді представити вам новинку - Насос дренажний VOLKS pumpe QDX8-30 1,5 кВт 15477від виробника VOLKS, який є одним з найкращих серед Дренажні насоси , а тому продається у нашому інтернет-магазині. Цей товар відомий своєю надзвичайною якістю та ідеально підходить для тих, хто шукає надійні Насоси.

Зверніть увагу, адже сьогодні доступний за ціною 3 336.00 грн.

дійсно сучасний і дуже доступний продукт - це реальна інвестиція в власний добробут та відчутне задоволення від використання. Він виготовлений з високоякісних матеріалів, що гарантують його довговічність та надійність.

В нашому інтернет магазині завжди доступні різні варіанти від VOLKS

У нас наявні різні варіанти цього продукту від VOLKS

Цей товар відповідає всім стандартам, це робить його ідеальним вибором, адже мудрі кажуть: "краще раз купити, ніж не купити і потім про це жалкувати"

Купуйте Насос дренажний VOLKS pumpe QDX8-30 1,5 кВт 15477 у Хмельницькому

Неймовірно, але сьогодні Насос дренажний VOLKS pumpe QDX8-30 1,5 кВт 15477 доступний за особливо вигідною ціною — всього лише 3304.00 грн.!

Купуючи зараз, ви отримаєте гарантовану якість, яка перевершить ваші очікування.

Тільки чесні ціни в інтернет магазині кращих цін - "АГРОТЕХНІКА"!

Завітайте до нас за адресою: м. Хмельницький, Проспект Миру 102/1, тут є виставковий майданчик, де Ви зможете ознайомитись з наявними товарами

У нашому асортименті тільки перевірені та якісні товари які можливо придбати з швидкою доставкою по Україні. Наше завдання - зробити ваші покупки максимально комфортними та вигідними. Ми гордимося тим, що можемо якісно і швидко обслуговувати клієнтів з усієї України та надавати їм найкращий сервіс.

Зробіть свій вибір в кілька кліків. Оберіть комфорт, оберіть якість. Оберіть Насос дренажний VOLKS pumpe QDX8-30 1,5 кВт 15477 в "АГРОТЕХНІКА".

Батьківщина бренду Німеччина
Вага, кг 11
Виробник VOLKS
Висота підйому, м 35
Гарантія 12 місяців
Глибина занурення 5
Довжина кабелю, м 12
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення
Допустимий діаметр твердих частинок, мм 5
Захист від сухого ходу із захистом від сухого ходу
Колір Чорний
Комплектація насос; упаковка; Гарантійний талон; Інструкція.
Контроль за рівнем води Поплавоковий механізм
Країна виробник Китай
Максимальна об`ємна подача, м3 / год 8
Матеріал корпуса Чавун
Матеріал робочого колеса Чавун
Обмін і повернення товару Обмін або повернення протягом 14 днів після покупки
Особливості Обмеження: Перекачувана рідина чиста або злегка забруднена; Максимальна температура рідини, що перекачується до + 40С; Максимальний розмір твердих частинок до 5 мм; Максимальна глибина занурення до 5 м; Мінімальний рівень осушення 90 мм; Корпус з алюмінію і чавуну; Робоче колесо виготовлено з чавуну; Ведучий вал нержавіюча сталь; Механічне ущільнення керамографіт; Насоси укомплектовані датчиком рівня (поплавцем) і можуть працювати в автоматичному режимі; Вихідний патрубок спрямований вгору і до нього можуть бути приєднані шланги діаметром 25 мм.
Потужність, кВт 1.5
Продуктивність, л/хв 133
Рідина Для полугрязной води
Робоча частота обертання, об/хв 2860

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду
Рекомендовані товари

Теги: придбати, ціна, новий, доставка, Насос дренажний VOLKS pumpe QDX8-30 1, 5 кВт 15477, Дренажні насоси, купити, VOLKS, в Україні

Модули для Opencart