Звертайтесь до нас

Мотор для човна Vitals Master LM 6335h

Доступність: Є в наявності
Код товару: 000073773
Артикул: 000073773
Виробник: Vitals

5915.00 грн.
Знайшли дешевше?

Короткий опис

Ми раді представити вам новинку - Мотор для човна Vitals Master LM 6335hвід виробника Vitals, який є одним з найкращих серед Мотори човнові , а тому продається у нашому інтернет-магазині. Цей товар відомий своєю надзвича... Читати далі...


Бачимо Ви добре знаєтесь на вигідних покупках, адже Ваш вибір — найкращий, через те, що Ви обрали не просто товар — ви обрали Мотор для човна Vitals Master LM 6335h з доставкою по всій Україні.

Це дуже цікавий продукт, який вже доступний у Хмельницькому з швидкою доставкою.

Ми раді представити вам новинку - Мотор для човна Vitals Master LM 6335hвід виробника Vitals, який є одним з найкращих серед Мотори човнові , а тому продається у нашому інтернет-магазині. Цей товар відомий своєю надзвичайною якістю та ідеально підходить для тих, хто шукає надійні Обладнання для човнів.

Зверніть увагу, адже сьогодні доступний за ціною 5 693.00 грн.

дійсно сучасний і дуже доступний продукт - це реальна інвестиція в власний добробут та відчутне задоволення від використання. Він виготовлений з високоякісних матеріалів, що гарантують його довговічність та надійність.

В нашому інтернет магазині завжди доступні різні варіанти від Vitals

У нас наявні різні варіанти цього продукту від Vitals

Цей товар відповідає всім стандартам, це робить його ідеальним вибором, адже мудрі кажуть: "краще раз купити, ніж не купити і потім про це жалкувати"

Опис

Човновий мотор Vitals Master LM 6335h — це сучасний високоякісний рушій для плавзасобів.

Агрегат оснащений бензиновим двотактним двигуном повітряного охолодження. Має верхнє розташування двигуна.

Човновий мотор Vitals Master LM 6335h може використовуватися на човнах з навісним і стаціонарним транцем. Має стандартну довжину ноги, тому підходить під усі транці надувних човнів.

Мотор човновий Vitals Master LM 6335hМотор човновий Vitals Master LM 6335h

Потужний компактний двигун

Двотактний двигун виготовлений з високоякісної комплектації. Завдяки високим обертам при порівняно невеликому робочому об’ємі 63 см3 розвиває потужність 3,5 к.с. Висока частота обертання також сприяє зниженню вібраційного навантаження на конструкцію човна. Хромоване покриття стінок циліндра забезпечує тривалий термін його служби.

Якісний карбюратор і фільтр

Карбюратор у всіх режимах роботи готує оптимальну за складом паливну суміш. Поролоновий повітряний фільтр на вході в карбюратор проводить тонку очистку повітря і добре захищає двигун від абразивних частинок.

Мотор човновий Vitals Master LM 6335hМотор човновий Vitals Master LM 6335h

Легкий старт

Ручний стартер оснащений інерційною пружиною. Вона уможливлює легкий пуск: досить рівно, без ривка потягнути за ручку на кінці троса.

Попередній насос (праймер) дає змогу перед запуском підкачати паливну суміш в карбюратор і таким чином прискорити старт.

Редуктор і гвинт

Механізм, що передає обертання на гвинт, характеризується міцністю й довговічністю. Передавальне число редуктора 3:2 дає оптимальне співвідношення між швидкістю обертання гвинта діаметром 180 мм та навантаженням на двигун. Це гарантує довгу безвідмовну роботу та низьку витрату палива.

Мотор човновий Vitals Master LM 6335hМотор човновий Vitals Master LM 6335h

Просте, зручне керування

Кермування здійснюється поворотом румпеля. Ручка газу (керування подачею палива) розташована безпосередньо на румпелі.

Човновий мотор Vitals Master LM 6335h має сучасний дизайн та оптимальні робочі характеристики. Простий у користуванні та обслуговуванні. Завдяки використанню сучасних розробок, кращих світових технологій характеризується довговічністю та зносостійкістю частин і деталей. На мотор встановлений гарантійний термін 36 місяців.

Купуйте Мотор для човна Vitals Master LM 6335h у Хмельницькому

Неймовірно, але сьогодні Мотор для човна Vitals Master LM 6335h доступний за особливо вигідною ціною — всього лише 5915.00 грн.

ВАЖЛИВО: Ціни, вказані на цьому сайті, мають лише ознайомлювальний характер. Точну ціну, умови оплати та доставки вам повідомить наш менеджер після уточнення деталей покупки!

Купуючи зараз, ви отримаєте гарантовану якість, яка перевершить ваші очікування.

Тільки чесні ціни в інтернет магазині кращих цін - "АГРОТЕХНІКА"!

Завітайте до нас за адресою: м. Хмельницький, Проспект Миру 102/1, тут є виставковий майданчик, де Ви зможете ознайомитись з наявними товарами

У нашому асортименті тільки перевірені та якісні товари які можливо придбати з швидкою доставкою по Україні. Наше завдання - зробити ваші покупки максимально комфортними та вигідними. Ми гордимося тим, що можемо якісно і швидко обслуговувати клієнтів з усієї України та надавати їм найкращий сервіс.

Зробіть свій вибір в кілька кліків. Оберіть комфорт, оберіть якість. Оберіть Мотор для човна Vitals Master LM 6335h в "АГРОТЕХНІКА".

Батьківщина бренду Латвія
Вага упакованого товару, кг 11
Вага, кг 9.5
Винт 180
Виробник Vitals
Гарантія 36 місяців
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення
Емність бака, л 1.2
Кількість циліндрів 1
Комплектація Двигун; Штанга з рукояткою, редуктором та гребним гвинтом; Піврами затискного кронштейна; Упор штанги; Гвинт//вісь штанги; Набір ріжкових ключів; Викрутка; Т-подібний ключ (комбінація свічкового ключа і викрутки); Набір шестигранників (4 шт.); Гвинти-фіксатори кута нахилу човнового двигуна; Гвинти для кріплення стикувального вузла до двигуна; Керівництво з експлуатації; Упаковка.
Країна виробник Китай
Макс. обороти, об/хв 8000
Матеріал гвинта Алюміній
Обмін і повернення товару Обмін або повернення протягом 14 днів після покупки
Особливості Легкий старт; низький рівень вібрації; насос підкачки палива `Праймер`; ергономічні органи управління; хромове покриття циліндра двигуна; діаметр гвинта 180 мм; передавальне число редуктора 3: 2; Маса нетто // брутто: двигун - 4,7 // 5,4; редуктор 4,8 // 5,6; Габаритні розміри упаковки мм: двигун 300х270х190; редуктор 880х140х180.
Охолодження Повітряне
Передавальні відносини 3:2
Потужність, к.с. 3.5
Робочий об`єм, куб.см 63
Система управління Румпель
Тактность двигуна 2-тактний

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду
Рекомендовані товари

Теги: придбати, ціна, новий, доставка, Мотор для човна Vitals Master LM 6335h, Мотори човнові, купити, Vitals, в Україні

Модули для Opencart