Звертайтесь до нас

Мотопомпа бензинова Кентавр ВБМ-2552

Доступність: Є в наявності
Код товару: 000066920
Артикул: 000066920
Виробник: Кентавр

4800.00 грн.
Знайшли дешевше?

Короткий опис

Ми раді представити вам новинку - Мотопомпа бензинова Кентавр ВБМ-2552від виробника Кентавр, який є одним з найкращих серед Мотопомпи , а тому продається у нашому інтернет-магазині. Цей товар відомий своєю надзвичайною я... Читати далі...


Бачимо Ви добре знаєтесь на вигідних покупках, адже Ваш вибір — найкращий, через те, що Ви обрали не просто товар — ви обрали Мотопомпа бензинова Кентавр ВБМ-2552 з доставкою по всій Україні.

Це дуже цікавий продукт, який вже доступний у Хмельницькому з швидкою доставкою.

Ми раді представити вам новинку - Мотопомпа бензинова Кентавр ВБМ-2552від виробника Кентавр, який є одним з найкращих серед Мотопомпи , а тому продається у нашому інтернет-магазині. Цей товар відомий своєю надзвичайною якістю та ідеально підходить для тих, хто шукає надійні Помпи.

Зверніть увагу, адже сьогодні доступний за ціною 4 650.00 грн.

дійсно сучасний і дуже доступний продукт - це реальна інвестиція в власний добробут та відчутне задоволення від використання. Він виготовлений з високоякісних матеріалів, що гарантують його довговічність та надійність.

В нашому інтернет магазині завжди доступні різні варіанти від Кентавр

У нас наявні різні варіанти цього продукту від Кентавр

Цей товар відповідає всім стандартам, це робить його ідеальним вибором, адже мудрі кажуть: "краще раз купити, ніж не купити і потім про це жалкувати"

Бензинова мотопомпа Кентавр ВБМ-2552 являє собою переносний механічний пристрій, призначений для перекачування чистої та слабозабрудненої води з частинками дрібної фракції – не більш ніж 3 мм. Максимальна глибина забору води – до 8 м і висота підйому – до 30 м. Ця бюджетна і практична модель допоможе розв’язати питання з водопостачання, поливу невеликих земельних ділянок, зрошення, забору води з колодязів, водойм, басейнів, наповнення місткостей. Продуктивність пристрою безпосередньо залежить від висоти підйому води й може досягати 8 м³/год.

Простота й надійність конструкції гарантує легкість і довговічність в експлуатації. Мотопомпа Кентавр ВБМ-2552 складається з двох основних вузлів: 2-тактного одноциліндрового двигуна внутрішнього згоряння об’ємом 52 см³ (потужність 3,6 к.с.) і відцентрового самовсмоктувального водяного насоса в алюмінієвому корпусі. Вода перекачується за допомогою рукавів, з’єднаних зі всмоктувальним і нагнітальним патрубками насоса діаметром 25 мм. Для надійності з’єднання в комплект входить набір хомутів, штуцерів, гайок і ущільнювачів.

Запуск двигуна здійснюється за допомогою самозворотного ручного стартера.

Паливний бак у мотопомпи Кентавр ВБМ-2552 місткістю всього 1.25 л, але дуже економна витрата палива (300-350 г/год) дає змогу їй працювати без дозаправлення близько трьох годин. Працює пристрій на суміші бензину Аі-92 з маслом для 2-тактних двигунів у пропорції 40:1.

Компактні розміри й легка вага дають змогу без проблем переміщати виріб у зручне для його роботи місце й не створюють незручностей при зберіганні.

Високоякісні склади та сплави, що використовуються при виготовленні деталей і частин мотопомпи, дають споживачеві впевненість у довгостроковій і безвідмовній роботі пристрою.

На мотопомпу Кентавр ВБМ-2552 надається гарантія 24 місяці, яка діє по всій території України.

Особливості моделі Кентавр ВБМ-2552:

  • компактність;
  • легка вага;
  • низький рівень шуму і вібрації;
  • амортизаційні подушки;
  • низька витрата палива;
  • високоякісні деталі й частини;
  • зручна ручка для перенесення;
  • насос в алюмінієвому корпусі;
  • зворотний клапан на всмоктувальному патрубку насоса;
  • ефективне повітряне охолодження двигуна;
  • багата комплектація.

Купуйте Мотопомпа бензинова Кентавр ВБМ-2552 у Хмельницькому

Неймовірно, але сьогодні Мотопомпа бензинова Кентавр ВБМ-2552 доступний за особливо вигідною ціною — всього лише 4800.00 грн.

ВАЖЛИВО: Ціни, вказані на цьому сайті, мають лише ознайомлювальний характер. Точну ціну, умови оплати та доставки вам повідомить наш менеджер після уточнення деталей покупки!

Купуючи зараз, ви отримаєте гарантовану якість, яка перевершить ваші очікування.

Тільки чесні ціни в інтернет магазині кращих цін - "АГРОТЕХНІКА"!

Завітайте до нас за адресою: м. Хмельницький, Проспект Миру 102/1, тут є виставковий майданчик, де Ви зможете ознайомитись з наявними товарами

У нашому асортименті тільки перевірені та якісні товари які можливо придбати з швидкою доставкою по Україні. Наше завдання - зробити ваші покупки максимально комфортними та вигідними. Ми гордимося тим, що можемо якісно і швидко обслуговувати клієнтів з усієї України та надавати їм найкращий сервіс.

Зробіть свій вибір в кілька кліків. Оберіть комфорт, оберіть якість. Оберіть Мотопомпа бензинова Кентавр ВБМ-2552 в "АГРОТЕХНІКА".

Батьківщина бренду Україна
Вага упакованого товару, кг 9
Вага, кг 8.5
Виробник Кентавр
Висота всмоктування, м 8
Висота підйому, м 30
ВхШхГ упакованого товару, мм 385x290x300
Гарантія 24 місяці
Діаметр вихідного отвору, мм 25
Діаметр вхідного отвору, мм 25
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення
Допустимий діаметр твердих частинок, мм 3
Колір Жовтий з чорним
Комплектація Мотопомпа; Гайка штуцера (2 шт.); Штуцер (2 шт.); Спіральний хомут (3 шт.); Т-подібний ключ 17х19 мм (комбінація свічкового ключа та викрутки); Шестигранний ключ 5 мм; Ємність для приготування паливної суміші; Шестигранний ключ 4 мм; Ріжковий ключ 8х10 мм; Ріжковий ключ 12х14 мм; Ущільнювальна прокладка (2 шт.); Водяний фільтр; Керівництво з експлуатації; Упаковка.
Країна виробник Китай
Об`єм двигуна, куб.см 52
Обмін і повернення товару Обмін або повернення протягом 14 днів після покупки
Обсяг паливного бака, л 1.25
Особливості Витрата палива на годину – 300-350 грам. Компактність; Легка вага; Низький рівень шуму і вібрації; Амортизаційні подушки; Низька витрата палива; Високоякісні деталі й частини; Зручна рукоятка для перенесення; Насос в алюмінієвому корпусі; Зворотний клапан на всмоктувальному патрубку насоса; Ефективне повітряне охолодження двигуна; Багата комплектація.
Потужність, к.с. 3.6
Продуктивність, куб.м/год 8
Тактность двигуна 2-тактний
Тип Для чистої води
Тип запуску Механічний стартер
Тип палива Бензин

Написати відгук

Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь для перегляду
Рекомендовані товари

Теги: придбати, ціна, новий, доставка, Мотопомпа бензинова Кентавр ВБМ-2552, Мотопомпи, купити, Кентавр, в Україні

Модули для Opencart